Ik heb met veel plezier de koor en zangondersteuning van verschillende projecten gedaan. Bij sommige projecten werkte ik als koordirigent. Bij andere projecten coachte ik ook de solisten en soms mocht ik zelf als solist optreden en deed ik beiden.

zingen in Frankrijk

Een aantal keren heb ik in de meivakantie op verschillende locaties in Frankrijk een zangvakantie geleid. Heel ontspannend en toch intensief lekker zingen. Tussendoor is er vrije tijd voor iets anders en lekker eten. Een heerlijke vakantie met muziek en ontspanning.

   

Promsconcerten 2011

harmonie Echo der Kempen ism met dansgroep "Let's dance" en zanggroep "Kloos".

Mijn aandeel hierin was het koor en ik zong het nummer Summertime uit Porgy and Bess als solist

   

Aquarius musical in Het ploegpark in Bergeijk. 

Van 19 tot en met 23 september 2012 werd het Ploegpark in Bergeijk de toekomst in gestuurd. Dit park was het decor voor de musical Aquarius. Het verhaal speelde zich af aan het einde van de zomer van 2013. Een grote groep overlevenden vindt elkaar nadat de Maya-voorspelling van december 2012 is uitgekomen. Vloedgolven hebben veel schade aangericht en slachtoffers gemaakt. Wat zullen deze mensen doen nu ze de kans hebben om hun leven opnieuw vorm te geven? Grijpen ze terug op het vertrouwde, burgerlijke leven dat ze kennen van voor de overstromingen? Of adopteren ze de love-peace-and-happiness-idealen uit de jaren ’60 om ze nu wel tot volle wasdom te laten komen? De cast en crew is hoofdzakelijk woonachtig in de gemeenten Bergeijk en Eersel. Onder de bezielende leiding van regisseur Geert Niland is een team van professionals hard bezig de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. Els van der Putte, Bruze Yanez, Leon Heesterbeek en Riet Heesterbeek-van der Zanden zijn zijn rechterhanden.

.   

 De Vliegende Hollander

In juni 2013 produceerde Stichting Kempen Producties maar liefst zeven prachtige voorstellingen van "De Vliegende Hollander"

in het Openluchttheater "De Hunnebergen" te Luyksgestel. Meer dan 1600 bezoekers hebben kunnen genieten van deze prachtige voorstelling. Een schitterend decor met o.a. het "beweegbare schip" droeg bij aan een kwalitatief zeer hoog niveau.

De Vliegende Hollander vertelt het verhaal van een roekeloze zeekapitein die ondanks het bijgeloof om nooit te varen op Paaszondag desondanks volle zee kiest en daarmee zichzelf, zijn bemanning en zijn schip tot in de eeuwigheid vervloekt om als een spookschip rond te dolen over de oceanen. Mijn aandeel in deze productie was het coachen van de solisten en de koorleden.

projectkoor tbv jubileum uitvaartbegeleiding Kempenland in D'n Eyckholt november 2013

optreden met Jazzquartet "The Sandmen"tijdens Yes Jazz festival  in Valkenswaard augustus 2014

 

Theaterspektakel "Puike pruiken" in de Kattendans in Bergeijk mei 2015

Hierbij heb ik het figurantenkoor gecoacht. Was ikzelf een figurant en zong ik het solonummer: Blijf bij mij.

    

Opening expositie van verschillende kunstenaars in natuurtuin 't Loo in Bergeijk juni 2016 met vocalgroep "StringZ"

   

 "zingende non" in jubileumstuk van toneelvereniging te Westerhoven in april 2018

 

 

 

 

  

   

 

  

  

 

 

JSN Corsa template designed by JoomlaShine.com